
Lax- och skaldjurspaj med ägghack
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop smör, mjöl och salt och tryck ut i en pajform med avtagbar kant. Sätt in i frysen i 30 minuter. Grädda sedan i ugnen i 12-15 min. Låt svalna. Skala och hacka ägg. Lägg i en skål och blanda ner majonnäs, salt, svartpeppar och dill. Fördela sallad i pajskalet och lägg på ägghacket. Häll av räkorna och lägg i högar på pajen. Lägg på laxskivorna. Strimla sockerärtor och gröp ur granatäpplekärnor. Lägg lite snyggt på pajen och toppa med skivad citron och dillvippor.
4 Personer
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}