OM KRONÄGG

Lär känna oss

Kronägg såg dagens ljus redan 1932 och är ett av de ledande företagen inom äggsektorn i landet. På den här sidan kan du lära känna vår historia, struktur och karriärmöjligheter bättre.

VEM ÄR KRONÄGG

Kronäggs kontor och packeri är beläget i Skåne, Perstorp. Hit kommer äggen in från alla våra producenter, som också är ägare, för att tvättas, sorteras, kvalitetssäkras och packas för att sedan skickas ut till kund.

KONCERNEN DANÆG

Kronägg ingår i DANÆG koncernen, som i första hand är ett äggkooperativ, ägt av 70 äggproducenter. Idag finns även DLG-koncernen med som ägare till 50%.

VÅRT PACKERI

Vi tar dagligen emot ägg från våra gårdar som skall vägas in, tvättas, sorteras och packas för våra kunders räkning.

JOBBA PÅ KRONÄGG

Här kan du se våra lediga tjänster, sök tjänsten genom att fylla i ansökningsblanketten.

VISION OCH MÅLSÄTTNING

Som ett modernt livsmedelsföretag är vår viktigaste uppgift att producera och marknadsföra ägg och äggprodukter så effektivt, säkert och hållbart som möjligt. Bli medveten om hur vår vision och vårt uppdrag sätter riktningen för det dagliga arbetet.

KONTAKTA OSS

Ska du prata med en viss anställd på Kronägg? Klicka in här och ring oss. Om du är osäker vem du ska prata med, ring vår kundtjänst på telefonnumret längst ner på sidan. Vi är redo att hjälpa dig!

CSR

För oss är företagens sociala ansvar ett uttryck för engagemang och respekt för det samhälle som vi är en aktiv del av. Det är därför vi arbetar med utvalda organisationer som arbetar för en bättre framtid.