: 40 min.

Äggsnittar med skinka och tomatcréme

Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ihop ägg, grädde, salt och peppar. Lägg ett bakplåtspapper i en ugnsform, ca 20 x 30 cm och häll ner smeten. Grädda i ugnen i ca 8 -10 minuter. Ta ut formen och låt svalna. Gör under tiden tomatcrémen genom att blanda ihop alla ingredienser i en skål. Fördela crémen på äggkakan och rulla ihop. Skär i 1 ½ cm tjocka skivor och lägg upp på ett serveringsfat. Toppa med lufttorkad skinka, rucolasallad och en bit tomat.

4 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
: Brunch Förrätter Lunch Mellanmål Frukost
: