
Grön omelettwrap
Börja med att göra wraps genom att knäcka äggen i en skål och blanda runt med salt och peppar. Mixa ärtorna i en matberedare till en slät puré och blanda ner i äggsmeten tillsammans med dill. Riv skalet av en ½ citron och pressa ner citronsaften i äggblandningen. Hetta upp en stekpanna med smör och häll i smeten. Grädda till fyra tunna wraps och lägg på en tallrik. Låt svalna. Blanda pepparrotsost och philadelphiaost i en skål tillsammans med purjolök, salt och svartpeppar. Lägg salladsblad och en klick röra på wrapsen. Fördela lax, strimlade sockerärtor, dill och citronskivor ovanpå röran. Rulla ihop och linda in i smörgåspapper eller lägg i en fin kartong.
4 Personer
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}