30-10-2023

Ett sista race

Kronägg har just nu en kampanjask för filmen "Ett sista Race" som har premiär på juldagen. I samband med att vi har speciell "biofilm-ask" kommer där finnas möjlighet att tävla och vinna biobiljetter till filmen. Läs mer om tävlingarna här nedan. 

TÄVLA & VINN BIOBILJETTER

Just nu kan man vara med och tävla på Kronäggs sociala medier (Facebook och Instagram) om biobiljetter till filmen ETT SISTA RACE som har biopremiär på juldagen. Tävla på både Facebook och Instagram så ökar dina chanser att vinna då det är två separata tävlingar. Totalt har 50 personer (25 st på Instagram och 25 st på Facebook) chansen att vinna 5 biljetter (per vinnare).

 

Så här gör du för att tävla:

  1. Gilla och följ oss på Instagram och/ eller Facebook
  2. Dela gärna inlägget i ditt eget flöde/ på din sida.
  3. Svara på frågan: Vad bakar du helst inför julen?

Tävlingsinfo: Tävlingen avslutas den 10/12- 2023 och vinnarna presenteras på Kronäggs Instagram och Facebook dagen efter avslutad tävling. Tävlingen är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Meta. Fullständiga tävlingsvillkor hittar du längre ner på denna sida.

 

 

Fullständiga tävlingsvillkor

Kronägg AB organiserar tävlingen som inte på något sätt är sponsrad, främjad, administrerad av eller förknippad med Facebook eller Instagram.

Du som deltar i tävlingen godkänner att vi eventuellt lägger upp ditt namn och tävlingsbidrag på Kronäggs sociala medier samt på Kronägg.se

Du som tävlar behöver vara minst 18 år för att få deltaga i tävlingen.

I tävlingar som anordnas på Facebook och/eller Instagram av Kronägg deltar du alltid avgiftsfritt och utan krav på köp.

Vinnaren betalar eventuell vinstskatt. Vinsten kan inte tas ut i kontanter eller bytas på något vis mot någon annan produkt/vinst. Vinst levereras endast inom Sverige.

Facebookprofilen/Instagramprofilen du tävlar från, måste vara skapad i enighet med respektive plattforms communityregler.

Kronägg AB äger rätten att utan förvarning ta bort tävlingsbidrag/inlägg som kan uppfattas störande eller kränkande på något sätt.

Alla vinnare utses av Kronäggs jury. Juryns beslut kan inte överklagas.

Vinnaren presenteras i den kanal som tävlingen sker från dagen efter avslutad tävling, där vinnaren/vinnarna informeras om vinsten. Inom 2 dagar efter detta ska vinnaren/vinnarna via personligt meddelande uppge kontaktuppgifter för leverans av vinsten. Kronägg AB har rätt att utse en ny vinnare. Om inte vinnaren kontaktar Kronägg AB om 2 dagar från offentliggörandet av vinnaren.

När du deltar i tävlingarna godkänner du Kronäggs tävlingsregler och villkor

För att kunna fullfölja vårt åtagande att leverera vinsten till vinnarna i tävlingen behöver Kronägg samla in personuppgifter från vinnarna i form av namn och mailadress. Uppgifterna raderas senast 1 månad efter avslutad tävling. Kronägg kan lämna ut personuppgifter till samarbetspartners. Alla tävlande har rätt att få information om behandlingen av personuppgifter, samt att utan kostnad begära rättelse eller radering av uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.