Banan- och kanelscones

Jul, Påsk, Grönt och sunt, Enkel vardagsmat, Förrätter, Lunch, Huvudrätter, Mellanmål, Frukost, Portioner: 6, Svårighetsgrad: 2


Så här gör du

Sätt ugnen på 200 grader. Mosa bananer och blanda i övriga ingredienser. Rör om och klicka ut scones på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen ca 12 minuter.

Recept av: Annika sjöö

Ingredienser

2 bananer

2 ägg

2 dl mandelmjöl

2 msk kokosmjöl

2 tsk bakpulver

2 tsk fiberhusk

1 msk kanel

1 tsk vaniljpulver

Vi använder cookies för att sajten ska fungera så bra som möjligt. Cookies ger oss också information om hur du använder sajten, så att vi hela tiden kan förbättra upplevelsen för dig. Du kan läsa mer om cookies och hur vi använder dem här. Du accepterar våra cookies, när du klickar på OK.