Äggmuffins med skinka

Jul, Påsk, Grönt och sunt, Enkel vardagsmat, Förrätter, Lunch, Huvudrätter, Mellanmål, Frukost, Portioner: 8, Svårighetsgrad: 2


Så här gör du

Sätt ugnen på 200 grader. Rör ihop ägg och mandelmjölk. Hacka tomat och blanda ner tillsammans med skinka eller kalkon i smeten. Salta och peppra. Fördela smeten i ca 8 muffinsformar och ställ in i ugnen i ca 10 minuter.

Recept av: Annika sjöö

Ingredienser

4 ägg

1 dl mandelmjölk

2 dl strimlad skinka eller kalkon

1 tomat

3 kvistar bladpersilja

Havssalt

Svartpeppar

Vi använder cookies för att sajten ska fungera så bra som möjligt. Cookies ger oss också information om hur du använder sajten, så att vi hela tiden kan förbättra upplevelsen för dig. Du kan läsa mer om cookies och hur vi använder dem här. Du accepterar våra cookies, när du klickar på OK.