Ägg i avokado

Jul, Påsk, Grönt och sunt, Enkel vardagsmat, Förrätter, Lunch, Huvudrätter, Mellanmål, Frukost, Portioner: 1, Svårighetsgrad: 2


Så här gör du

Sätt ugnen på 200 grader. Skär avokadon på mitten och ta bort kärnan. Gröp ur avokadon lite extra så att ägget får plats. Knäck ett ägg i varje avokadohalva. Salta, peppra och krydda. Ställ in i mitten av ugnen 10-12 minuter eller tills äggen har börjat stelna.

Recept av: Annika sjöö

Ingredienser

1 avokado

2 ägg

Havssalt

Svartpeppar

Timjan

Vi använder cookies för att sajten ska fungera så bra som möjligt. Cookies ger oss också information om hur du använder sajten, så att vi hela tiden kan förbättra upplevelsen för dig. Du kan läsa mer om cookies och hur vi använder dem här. Du accepterar våra cookies, när du klickar på OK.