Varm avokadocréme med ägg

Enkel vardagsmat, Lunch, Mellanmål, Frukost, Portioner: 2, Svårighetsgrad: 2


Så här gör du

Gröp ur avokado och lägg i en skål. Skala och pressa vitlöken och lägg i skålen. Tillsätt salt, peppar, limesaft och persilja. Mosa med en gaffel och blanda om. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en ugnsform med olivolja och lägg ner avokadocrémen. Knäck 2 ägg över och sätt in i ugnen i ca 15 minuter. Spara gärna en portion till dagen efter och antingen micra eller ät kall.

Ingredienser

1 avokado

1/2 liten vitlöksklyfta

salt

svartpepar

1/4 lime

1 msk hackad persilja

2 ägg

Vi använder cookies för att sajten ska fungera så bra som möjligt. Cookies ger oss också information om hur du använder sajten, så att vi hela tiden kan förbättra upplevelsen för dig. Du kan läsa mer om cookies och hur vi använder dem här. Du accepterar våra cookies, när du klickar på OK.