Varm avokado med bacon och ägg

Jul, Påsk, Grönt och sunt, Enkel vardagsmat, Förrätter, Lunch, Huvudrätter, Mellanmål, Portioner: 2, Svårighetsgrad: 2


Så här gör du

Sätt ugnen på 200 grader. Dela avokado och ta bort kärnan. Gröp ur lite extra så att en äggula får plats i hålet. Strö på salt och peppar och lägg på en ugnsplåt. Sätt in i ugnen i ca 10 minuter. Strimla bacon och stek dem knapriga. Lägg bacon på avokadon och toppa med lite persilja. Servera med minipaprika.

Ingredienser

2 avokado

4 äggulor

Salt och svartpeppar

50 g bacon

1 msk hackad persilja

4 minipaprikor

Vi använder cookies för att sajten ska fungera så bra som möjligt. Cookies ger oss också information om hur du använder sajten, så att vi hela tiden kan förbättra upplevelsen för dig. Du kan läsa mer om cookies och hur vi använder dem här. Du accepterar våra cookies, när du klickar på OK.