Salladsbåtar

Enkel vardagsmat, Förrätter, Lunch, Mellanmål, Portioner: 4, Svårighetsgrad: 2


Så här gör du

Hacka ägg, matjessill och ansjovis och blanda ner i en skål tillsammans med majonnäs. Skala och finhacka lök och blanda ner i röran tillsammans med gräslök. Lägg upp röran på små salladsblad och toppa med purjolök, gräslök och rädisor.

Ingredienser

4 hårdkokta ägg

200 g klassisk matjessill

15 g ansjovisfiléer

1/2 dl majonnäs

1/2 rödlök

2 msk hackad gräslök

8 st små salladsblad

Topping:

Finhackad purjolök

Gräslök

Rädisor

Vi använder cookies för att sajten ska fungera så bra som möjligt. Cookies ger oss också information om hur du använder sajten, så att vi hela tiden kan förbättra upplevelsen för dig. Du kan läsa mer om cookies och hur vi använder dem här. Du accepterar våra cookies, när du klickar på OK.