Pasta Carbonara

Enkel vardagsmat, Lunch, Huvudrätter, Portioner: 2, Svårighetsgrad: 2


Så här gör du

Svarva squashen med en grönsakssvarv eller skär tagliatelle med en potatisskalare. Skiva bacon och stek i smör några minuter i en stekpanna. Häll på grädde och låt koka ihop 5 minuter. Häll såsen i en skål och vispa ner ägg och ost. Krydda med salt och svartpeppar och blanda ner squashspagettin. Blanda runt och lägg upp på tallrikar. Servera med ruccolasallad och 1 rått ägg på varje tallrik. Dekorera med bladpersilja.

Ingredienser

1 squash

1 paket bacon 125g

1 tsk smör

1 dl grädde

3 ägg

1/2 dl riven parmesanost

salt

svartpeppar

Topping:

ruccolasallad

2 råa ägg

bladpersilja

Vi använder cookies för att sajten ska fungera så bra som möjligt. Cookies ger oss också information om hur du använder sajten, så att vi hela tiden kan förbättra upplevelsen för dig. Du kan läsa mer om cookies och hur vi använder dem här. Du accepterar våra cookies, när du klickar på OK.