Omelettwrap med tacokyckling

Enkel vardagsmat, Lunch, Huvudrätter, Mellanmål, Frukost, Portioner: 1, Svårighet: 2


Så här gör du

Vispa ihop ägg med salt och peppar i en skål. Hetta upp en stekpanna med smör och häll i äggsmeten. Stek till en fin omelett och lägg upp på ett fat. Gör kycklingröran genom att bena ur kycklingbenet och hacka köttet. Lägg i en skål och blanda med rödlök (spara 1 msk), kryddor, majonnäs och gräddfil. Lägg ett salladsblad på omeletten och lägg på kycklingröran. Rulla ihop och toppa med riven ost, cocktailtomater och den sparade rödlöken.

Recept av Ulrika Davidsson

Ingredienser

2 ägg

salt

svartpeppar

1 tsk smör

Tacokyckling:

250 g grillat kycklingben

1/3 rödlök

1/2 msk tacokrydda

Fyllning:

1 salladsblad

2 msk riven ost

3 coktailtomater

Vi använder cookies för att sajten ska fungera så bra som möjligt. Cookies ger oss också information om hur du använder sajten, så att vi hela tiden kan förbättra upplevelsen för dig. Du kan läsa mer om cookies och hur vi använder dem här. Du accepterar våra cookies, när du klickar på OK.