Julomelett med kokos, apelsin och lingonpulver

Jul, Enkel vardagsmat, Lunch, Mellanmål, Desserter, Portioner: 1, Svårighetsgrad: 2


Så här gör du

Knäck ägg i en skål och vispa ihop med salt och peppar. Hetta upp en stekpanna med smör och häll ner smeten. Låt steka på svag värme i någon minut och lägg upp på en tallrik. Skär av skalet på apelsinen med en vass kniv, skär ut fina filéer och lägg på omeletten. Toppa med kokos och strö på lingonpulver.

Ingredienser

2 ägg

salt

vitpeppar

1 tsk smör

Topping:

1 apelsin

2 msk kokosflingor

1/2 tsk lingonpulver

Vi använder cookies för att sajten ska fungera så bra som möjligt. Cookies ger oss också information om hur du använder sajten, så att vi hela tiden kan förbättra upplevelsen för dig. Du kan läsa mer om cookies och hur vi använder dem här. Du accepterar våra cookies, när du klickar på OK.