Grön sparris med ägg och kapris - Kronägg

Enkel vardagsmat, Förrätter, Lunch, Portioner: 4, Svårighetsgrad: 2


Så här gör du

Skala och hacka de hårdkokta äggen. Vispa ihop ingredienserna till dressingen (salt, peppar, avokado, creme fraiche, citronsaft och dijonsenap). Lägg upp sallad, sparris, bacon, tomat och kapris på 4 tallrikar. Strö över ägg. Häll dressingen över eller servera sidan om.

Ingredienser

4 - 8 hackade hårdkokta ägg

1 knippe kokt grön sparris

150 g stekt bacon i 3 cm bitar

Salt

Peppar

1-2 salladsblad

12 körsbärstomater

4 msk sparris

1 avocado

1 dl creme fraiche 18 %

2–3 msk citronsaft

1 tsk dijonsenap

Vi använder cookies för att sajten ska fungera så bra som möjligt. Cookies ger oss också information om hur du använder sajten, så att vi hela tiden kan förbättra upplevelsen för dig. Du kan läsa mer om cookies och hur vi använder dem här. Du accepterar våra cookies, när du klickar på OK.