Dinkelpannkakor med frukt och bärsallad

Enkel vardagsmat, Lunch, Mellanmål, Frukost, Portioner: 4, Svårighet: 2


Så här gör du

Blanda de torra ingredienserna i en skål. Tillsätt yoghurt och blanda om. Knäck i äggen, ett i taget och vispa till en jämn smet. Hetta upp en stekpanna med smör och grädda pannkakorna några minuter på varje sida. Servera med agavesirap, frukt och bär.

Ingredienser

3 ägg

4 dl vaniljyoghurt

4 dl dinkelmjöl

1/2 tsk salt

3 tsk bakpulver

2 tsk vaniljpulver

1/2 msk smör

Fyllning:

agavesirap

frukt och bär

Vi använder cookies för att sajten ska fungera så bra som möjligt. Cookies ger oss också information om hur du använder sajten, så att vi hela tiden kan förbättra upplevelsen för dig. Du kan läsa mer om cookies och hur vi använder dem här. Du accepterar våra cookies, när du klickar på OK.