Bacon- och äggmuffins

Jul, Påsk, Enkel vardagsmat, Förrätter, Lunch, Huvudrätter, Mellanmål, Frukost, Portioner: 4, Svårighetsgrad: 2


Så här gör du

Sätt ugnen på 200 grader. Hetta upp en stekpanna och knaperstek bacon. Lägg baconskivorna på ett papper och låt fettet rinna av. Placera muffinsformar på en plåt och knäck två ägg i varje form. Salta och peppra. Lägg en baconskiva i varje muffins och sätt in plåten i ugnen i ca: 20 min. Toppa med färsk gräslök.

Ingredienser

4 skivor bacon

8 ägg

Salt

Svartpeppar

Topping:

Färsk gräslök

Vi använder cookies för att sajten ska fungera så bra som möjligt. Cookies ger oss också information om hur du använder sajten, så att vi hela tiden kan förbättra upplevelsen för dig. Du kan läsa mer om cookies och hur vi använder dem här. Du accepterar våra cookies, när du klickar på OK.