Äggviteomelett med grönsaker

Jul, Påsk, Grönt och sunt, Enkel vardagsmat, Förrätter, Lunch, Huvudrätter, Mellanmål, Portioner: 1, Svårighetsgrad: 2


Så här gör du

Skala och strimla rödlöken. Skär squash i tunna skivor. Skär champinjoner och paprika i mindre bitar. Hetta upp en stekpanna med olivolja och stek grönsaker någon minut. Vispa ihop äggvitorna i en skål. Häll på äggsmeten på grönsakerna och låt steka någon minut. Lägg upp på en tallrik och toppa med krasse, strimlad rädisa och chiliflakes.

Ingredienser

3 äggvitor

Salt och svartpeppar

1/2 rödlök

5 cm squash

1/4 röd paprika

8 små champinjoner

1 tsk olivolja

Chiliflakes

1/2 paket smörgåskrasse

1 rädisa

Vi använder cookies för att sajten ska fungera så bra som möjligt. Cookies ger oss också information om hur du använder sajten, så att vi hela tiden kan förbättra upplevelsen för dig. Du kan läsa mer om cookies och hur vi använder dem här. Du accepterar våra cookies, när du klickar på OK.