Äggsallad på toast med krasse

Enkel vardagsmat, Lunch, Mellanmål, Portioner: 2, Svårighetsgrad: 2


Så här gör du

Koka äggen i 8 minuter och kyl av dem i kallt vatten. Skala äggen och hacka dem fint. Rosta curryn i oljan och rör ner det i äggen tillsammans med majonnäs, creme fraiche, salt, peppar och tabasco. Rosta brödet och servera äggsalladen ovanpå med massor av finklippt krasse.

Ingredienser

3ägg

2 msk creme fraiche 18%

2 msk majonnäs

1 msk curry

3 msk neutral olja

1 frp krasse

4 droppar tabasco

4 skiver gott bröd

Vi använder cookies för att sajten ska fungera så bra som möjligt. Cookies ger oss också information om hur du använder sajten, så att vi hela tiden kan förbättra upplevelsen för dig. Du kan läsa mer om cookies och hur vi använder dem här. Du accepterar våra cookies, när du klickar på OK.