Äggplättar

Enkel vardagsmat, Lunch, Mellanmål, Frukost, Portioner: 2, Svårighetsgrad: 2


Så här gör du

Vispa ihop ägg, salt och peppar i en skål. Hetta upp en plättlagg med smör och bryn bacon runt om. Fördela äggsmet i plättlaggen och lägg på ost. Låt steka på medelvärme några minuter. Toppa med gräslök och servera med hackad avokado, sockerärtor, tomater och paprika.

Ingredienser

3 ägg

salt

svartpeppar

1 tsk smör

75 g tärnat bacon

1 dl riven ost

1 tsk hackad gräslök

Tillbehör:

Hackad avokado

sockerärtor

tomater

paprika

Vi använder cookies för att sajten ska fungera så bra som möjligt. Cookies ger oss också information om hur du använder sajten, så att vi hela tiden kan förbättra upplevelsen för dig. Du kan läsa mer om cookies och hur vi använder dem här. Du accepterar våra cookies, när du klickar på OK.