Ägghalvor med räk- och wasabiröra

Jul, Påsk, Enkel vardagsmat, Förrätter, Mellanmål, Portioner: 4, Svårighetsgrad: 2


Så här gör du

Skala äggen. Dela 6 ägg och lägg upp på ett fat eller bricka. Hacka 2 ägg och lägg i en skål. Blanda ner majonnäs och wasabipasta. Finhacka räkor, gurka, selleri, rädisor och rödlök. Blanda ner i skålen med dill. Spara lite finhackad rädisa, selleri och räkor samt dill till topping. Lägg på röran på äggen och toppa med räkor, finhackade rädisor och selleri samt dillkvistar.

Ingredienser

8 kokta ägg

1 dl majonnäs

1 tsk wasabipasta

460 g handskalade räkor i lake

5 cm gurka

1 selleristång

5 rädisor

1/2 rödlök

1 mak hackad dill

Dekoration:

Finhackad rädisa

Finhackad selleri

Räkor

Dillkvistar

Vi använder cookies för att sajten ska fungera så bra som möjligt. Cookies ger oss också information om hur du använder sajten, så att vi hela tiden kan förbättra upplevelsen för dig. Du kan läsa mer om cookies och hur vi använder dem här. Du accepterar våra cookies, när du klickar på OK.