FRYSTA LÅNGÄGG

Långägg är framställda av äggvita och äggula som värmekoagulerats och sen djupfrysts. Längden är 19 cm och diametern är 4 cm. Varje långägg väger 300g.

Långägg används med fördel till garnering av smörgåsar och smörgåstårtor. 


TÄRNADE ÄGG

Kokta skalade ägg som hackats och därefter lösfrysts.

Kan till exempel användas till sallader, pizzatopping, smörgåsfyllning.

LÅNGÄGG

Vikt: 300g (10 frp/dfp)

Art nr: 1002

 

Ladda ner bild!

Ingredienser

ÄGG (98%), modifierad stärkelse, salt, surhetsreglerande medel: Citronsyra

Näringsvärde per 100g  

Energi: 134 kcal/562 kJ, Fett: 8,3g (varav mättat fett: 2,2g), kolhydrat: 2,8g (varav sockerarter: 0,7g), protein: 12g, salt: 0,59g

 

 

SKIVADE LÅNGÄGG

Vikt: 300 g (10 frp/dfp))

Art nr: 1003

 

Ladda ner bild!

Ingredienser

ÄGG (98%), modifierad stärkelse, salt, surhetsreglerande medel: Citronsyra

Näringsvärde per 100g  

Energi: 134 kcal/562 kJ, Fett: 8,3g (varav mättat fett: 2,2g), kolhydrat: 2,8g (varav sockerarter: 0,7g), protein: 12g, salt: 0,59g

 

 

TÄRNADE ÄGG

Vikt: 10 kg

Art nr: 1010

 

Ladda ner bild!

Ingredienser

ÄGG

Näringsvärde per 100g  

Energi: 155 kcal/649 kJ, Fett: 11g (varav mättat fett: 3,3g), kolhydrat: 0,6g (varav sockerarter: 0,5g), protein: 13g, salt: 0,3g

Vi använder cookies för att sajten ska fungera så bra som möjligt. Cookies ger oss också information om hur du använder sajten, så att vi hela tiden kan förbättra upplevelsen för dig. Du kan läsa mer om cookies och hur vi använder dem här. Du accepterar våra cookies, när du klickar på OK.